praktijkassistent Kurt Knops

Kurt Knops

VIHP praktijkassistent


Kurt is verpleegkundige van opleiding en specialiseerde zich als VIHP (verpleegkundige in de huisartsenpraktijk) aan de Universiteit van Antwerpen. Hij is tevens referentieverpleegkundige wondzorg.  Kurt is ook de verantwoordelijke voor uw preventie-dossier.

Als praktijkassistent verzorgt hij de bloednames, u kan bij hem terecht voor het verwijderen van hechtingen, voor afname van een wondcultuur, voor een inspuiting,... Kurt zal tevens instaan voor het afnemen van sommige technische onderzoeken zoals een EKG of spirometrie. Uiteraard gebeurt dit alles in overleg en onder toezicht van de dokter. 

Hij kan u ook helpen bij het aanleren van de juiste puff-techniek, of hij leert je hoe je jezelf een inspuiting kan geven als dat nodig is.

Kurt zal ook het medisch secretariaat verzorgen. Hij kan u dus helpen met het maken van afspraken, het regelen van thuisverpleging, het aannemen van documenten.

Bij hem kan je de attesten/brieven die de dokter voor u klaarmaakte afhalen. Zo blijft de privacy gegarandeerd.

Nathalie Verbraeken

VIHP


Nathalie is zelfstandig thuisverpleegkundige en specialiseerde zich als VIHP (verpleegkundige in de huisartsenpraktijk) aan de Universiteit van Antwerpen. Ze behaalde de beroepstitel in de ouderenzorg en is referentieverpleegkundige wondzorg.

Bij afwezigheid van Kurt zal Nathalie zijn taken overnemen tenzij haar agenda dit niet toelaat.

Dit alles onder toezicht van en in overleg met uw vertrouwde huisarts.